De Loze Visser is al sinds jaar en dag een bekende naam in en rondom Renesse. Het heeft al verschillende locaties gekend in Renesse, zoals op het strand bij de Wilhelmina overgang. Nu is het gelegen aan de Hoogen- boomlaan en draait al weer 9 jaar op volle toeren mee. Na een aantal jaar onder Jan en David, heeft Jan sinds 2014 het schip verlaten en is daar een jongere generatie voor in de plek gekomen.

Lunchkaart tot 17:00 uur

U heeft keuze uit: Maisbol, Waldkorn, Pistolet of Boterhammen
Kaas/Ham
Lekker gevuld broodje ham of kaas, of beide.
Lecker belegtes Brötchem mit Schinken, Käse oder beiden.
5.50
Dubbel Dutch
Overheerlijke Nederlandse culinaire kroketten, 2 stuks met brood.
Schmackhafte niederländische kulinarische Kroketten, 2 Stück mit Brot.
6.50
Warme Beenham
Gebakken beenham met een honing mosterd dressing.
Gebackener Knochenschinken mit Honig-/Senf-Dressing.
6.50
Gerookte Zalm
Zalm, Kappertjes, rood uitje, mosterd dressing.
Lachs, Kapern, rote Zwiebel, Senf-Dressing.
7.00
Carpaccio
Met truffelmayonaise, sla en oude kaas.
Mit Trüffelmayonaise, Salat und gereiftem Käse.
7.00
12 uurtje
Rundvlees kroket, Ham, Kaas en een spiegel eitje.
Rindfleisch-Krokette, Schinken, Käse und Spiegelei.
7.50
Uitsmijter
Keuze uit ham/kaas/spek/serranoham met brood.
Auswahl aus Schinken/Käse/Speck/Serranoschinken mit Brot.
6.50

Omelet
Keuze uit ham/kaas/spek/serranoham of Boerenomelet.
Auswahl aus Schinken/Käse/Speck/Serranoschinken oder Bauernomelett

6.75
Ook ’s avonds te bestellen

Pannenkoeken
Keuze uit:
kaas/ham/spek/ananas/warme kersen/appel/ijs/slagroom
Combinaties zijn ook mogelijk, extra ingrediënt 0.75

5.50
Friet met snack
Keuze uit:
2 frikadellen/2 kroketten/2 kipcorns/mexicano/gehaktstaaf
Geserveerd met sla en mayonaise
6.50

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Stokbrood
Met onze eigen gemaakte kruidenboter.
Mit unserer selbstgemachte Kräuterbutter.
3.00
Tapenade
Met diverse broodsoorten en smeersels.
Mit diversen Brotsorten und Aufstrichen.
4.50
Trio van Vis
Gerookte zalm, gebakken forel en tonijn op toast.
Lachs, Forelle unf Thunfisch auf Toast.
8.20
Carpaccio
Van de ossenhaas overheerlijke truffelmayonaise en oude kaas.
Vom Filetsteak mit Trüffelmayonaise und gereiften Käse.
8.40
 
 
Kleine Salades
Keuze uit onze salades, als voorgerecht. Geserveerd met brood.
Wählen Sie aus unseren Salaten Als Vorspeise mit Brot serviert.
8.25
 
 
Tapas
Overheerlijke verschillende koude en warme kleine hapjes met brood.
Minimaal 2 personen
Verscheidene schmackhafte kalte und warme Häppchen met Brot.
Minimal 2 personen
8.25 p.p.
Warme voorgerechten
Tomatensoep
Oud-Hollandse tomatensoep met gehaktballetjes.
Alt-holländische Tomatensuppe mit Fleischbällchen.
5.50
Gegratineerde Uiensoep
Met brood en kaas, gekookt in Heineken Oud Bruin.
Mit Brot und Käse, gekocht in Heineken Oud Bruin Bier.
6.25
Wisselend Soepgerecht
Vraag ernaar bij de bediening, of kijk op de bordjes.
Fragen Sie die Bedienung oder schauen Sie auf unsere Tafeln.
5.00
Warme Geitenkaas
Smeuïge geitenkaas omwikkeld met spek en honing.
Ziegenkäse in einem Mantal aus Speck und Honig.
5.00
Gamba’s in knoflook olie
Gamba’s zijn schoongemaakt in knoflook getrokken olie.
Geputzte Gambias in Knoblauchöl.
7.25
Gegratineerde Mosselen
Mosselen met paprika, krachtig gekruid in de oven met kaas.
Müscheln met Paprika, Zwiebeln und um Ofen mit Käse gratiniert.
7.50
Gegratineerde Champignons
Gebakken in kruidenboter, afgegratineerd in de oven.
In Kräuterbutter gebacken, im Ofen gratiniert.
7.50

Kinderkaart

Kinderkaart
Bordje friet met kipnuggets
Bordje friet met kroket
Bordje friet met knakworst
Bordje friet met frikadel
Bordje friet met schnitzeltje
Bordje friet met kaassoufflé
5.50
5.50
5.50
5.50
6.50
5.50
Alle kindermenu’s worden geserveerd met mayonaise en appelmoes
 
 
Kleine portie vlees
Keuze uit:
Schnitzel, Kipsaté, Varkenshaas medaillons in de Javaanse saus
9.50
Kleine porie vis
Keuze uit:
Gebakken Mosselen, Gamba’s Java, Gamba’s in de knoflookolie.
9.50
kleine gerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en salade

Vega

Vega
Camembert
Uit de oven met een notenmelange, rucola, honing en bruine suiker.
Camembert aus dem Backofen, mit einer Nussmelange, Rucola, Honig und brauern Zucker
16.50
Vega Wrap
Gerolde wrap met kruidenkaas en gewokte oosterse groenten.
Gerollter Wrap mit Kräuterkäse und asiatischem Wokgemüse.
16.00
 
 

Salades

Klein 7.50 of Groot 10.50
Gemengde Salade
Kip pesto salade.
Huner in stucken, in pesto gebraten
Griekse Salade
Met olijven en feta met een Griekse olijfoliedressing.
Mit Oliven und Feta und griechischem Olivenöadressing.
Vis Salade
Met Zalm, forel en tonijn met honing-mosterddressing.
Mit Lachs, Forelle unf Thunfisch mit Honig-/Senf-Dressing.
Tonijn Salade
Met kappertjes en honing-mosterddressing.
Mit Kapern und Honig-/Senf-Dressing.
Geitenkaas Salade
Met walnoten en honing-mosterddressing.
Mit Walnüssen und Honing-/Senf-Dressing.
Gamba Salade
Licht pittig gepelde gamba’s
Salades worden geserveerd met brood
Salate werden mit Brot serviert

Burgers

Burgers
Cheeseburger
10.00
Hamburger
10.50
Loze Visser burger
Twee burgers met gebakken ei en ui.
Zwei Hamburger mit Spiegelei und Zwiebeln
12.50
XXL burger
Voor de Big Boys met bacon en BBQ saus.
Für die ‘Großen Jungs’ met Bacon und Barbeque-Soße.
14.50
Burgers worden geserveerd met sla en friet.
Burger werden mit Salat und Pommes frites serviert.

Pasta’s

Pasta’s
Zalmsnippers
Tagliatelle met lekkere romige saus, rucola en dille (v)
Tagliatelle mit einer leckeren Rahmsauce, rucola und Dill (v)
12.50
Kip Pesto
Rollade stukjes van kip met pesto en cherrytomaatjes.
Schmakhaft mariniertes Hähnchenfleisch met Pesto und Cherry-Tomaten
12.50
Spaghetti
Met bolognaise saus en rundergehakt.
Mit Bolognese Sauce und Rindergehacktem.
11.50
Pasta’s worden geserveerd met Parmezaanse kaas
Nudelgerichte werden mit Parmesenkäse serviert

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees
Schnitzel
Lekkere grote schnitzel van 270 gram geserveerd met een citroentje.
Leckeres großes Schnitzel, 270 Gramm, serviert mit Zitronenscheibe.
15.50
Kipsaté: “De Loze Visser”
Zelf gemarineerd kipsaté zoals altijd.
Selbst mariniertes Hähnchen-Saté, wie schon eh und je.
14.00
Vlees Trio 300 Gram
Kogelbiefstukje, Varkensoester, Kipfilet omwikkeld met spek 
Mariniertes Beefsteak, schweine steak Hähnchenfilet mit speck 
18.00
Gewokte Teriyaki vlees
Stukjes varkenshaas met wokgroenten
mit schweinesteak und wok Gemüse.
16.25
Varkenshaas medaillons
In onze overheerlijke licht pittige Javaanse saus en lekker gekruid.
In unsere schmackhaften, gleich gewürzten Java-Sauce oder licker gewürzt vom Grill.
16.50
Kogelbiefstuk
Hollandse biefstuk met een zacht zoete smaak.
Holländisches Beefsteak mit leicht süßlichem Geschmack.
16.90
Kleiner hoofdgerecht?
Half hoofdgerecht
Keuze uit Kipsaté, Schnitzel of Varkenshaasmedaillons.
Auswahl aus Hähchen-Saté, Schweineschnitzel oder Schweinemedaillons.
9.50
Al onze gerechten worden geserveerd met Salade, Mayonaise en wisselend garnituur.
Alle unsere Gerichte werden mit Salat, Mayonaise und wechselnden garniture serviert.
Saus naar keuze:
Pepersaus, Champignonsaus, Rode Wijnsaus, Zigeunersaus.
Pfeffersauce, Champignonsauce, Rotweinsauce, Zigeunersauce.
Extra saus
Gebakken champignons
0.75
1.00

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis
Gebakken mosselen
Gefruit met rode ui en paprika gebakken in kruidenboter en heerlijk gekruid.
Gegratene Muscheln mit roten Zwiebeln und Paprika in Kräuterbutter beraten un lecker gewürzt.
15.90
Zalm
Sappige Zalmmoot omhuld met spek en een kruidencoulli
Scheibe Lacht umwickelt mit Katenspeck und Kräutern.
16.25
Gamba Java
Schoongemaakte Gamba’s volgend geheim recept. Laat u verrassen!
Geputzte Gambias nach Geheimrezept, lassen Sie sich überraschen!
16.50
Gewokte vis curry
Gewokte stukjes vis en groenten in overheerlijke curry met taugé.
Fisch und Gemüse aus dem Wok mit schmackhaften Curry uns Sojasprossen.
15.75
Vispannetje
Vis, Gamba’s en Mosselen in een krachtige saus gegratineerd in de oven.
Fisch, Gambias und Muscheln in Kräutersauce im Ofen überbacken.
18.00
Vis Mix
Mooie filet van zalm, een kabeljauw en een sliptong.
Ein schönes Salm-Filet, ein Kabeljau-Filet end eine Seezunge.
18.50
Kleiner hoofdgerecht?
Half hoofdgerecht
Keuze uit Gebakken mosselen, Gamba Java of Gamba in de knoflookolie.
Auswahl aus Gebratenen Muscheln, Gambias Java, oder Gambas in Knoblauchöl.
9.50
Al onze gerechten worden geserveerd met Salade, Mayonaise en wisselend garnituur.
Alle unsere Gerichte werden mit Salat, Mayonaise und wechselnden garniture serviert.
Saus naar keuze:
Hollandaise saus, Vissaus, Remouladesaus, Mosterdsaus, Knoflooksaus, Cocktailsaus.
Sauce Hollandaise, Fischsauce, Remouladensauce, Senfsauce, Knoblauchsauce, Cocktailsauce.
Extra saus
0.75

Desserts

Desserts
Duo van chocolade
Chocolade mousse met chocolade ijs
7.50
IJs met warme kersen
Vanille roomijs, warme kersen en slagroom.
Vanilleeis, heiße Kirschen und Schlagsahne.
5.25
Advocaat Coupe
Vanille roomijs, advocaat en slagroom.
Vanille-ijs, Advocaat Eierlikör und Schlagsahne.
5.50
Dame Blanch
Vanille roomijs, straciatella en warme chocoladesaus.
Vanilleeis, Straciatella und warme Schokoladensauce
5.60
Crème Brulee
met vanille-ijs en slagroom.
mit Vanilleeis und Schlagsahne.
7.50
Kinderijs
Vanille roomijs, slagroom en veel lekkers.
Vanilleeis, Schlagsahne und verscheidene Leckereien.
4.20
Klein roomijsje
2 bollen roomijs en slagroom.
2 Kugels Sahneeis mit Schlagsahne.
4.20

Speciale Koffie’s

Hoofdgerechten Vis
Schouwse Koffie
met Jutterbitter
5.75
Irish Koffie
met Ierse Whiskey
5.75
French Koffie
met Grand Marnier
5.75
Spanish Koffie
met Tia Maria of Liquer 43
5.75
Italian Koffie
met Amaretto
5.75
Baileys Koffie
met Baileys
5.75